Η ΑΕΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΒΑΣΣΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΡΡΟΙΑ

October 29, 2016  |  Events

Το τρήμερο της περασμένης εβδομάδας πλημμύρισαν τα χωριά μας από κόσμο, αφού διακόσια και πλέον μέλη του συνδέσμου «Αεροσφαίριση» έφτασαν στο Βασσαρά και Βέρροια, με προτροπή του Θωμά Φρίκη, ο οποίος είναι έγγονος του Σπύρου και Μαίρης Κολοβού και ο οποίος είναι μέλος της οργανώσεως αυτής κι’επίσης διατηρεί γυμναστήριο στην Αθήνα.

Η αεροσφαίριση, είναι ένα άθλημα και είδος παιγνιδιού συγχρώνως που οι αντίπαλες ομάδες επιδίδονται σ’ ενα είδος μάχης, χωρίς όμως πραγματικά πυρά. Είναι ένα αγώνισμα ή παιγνίδι άγνωστο στο ευρύ κοινό, αλλά αρκετά διαδεδομένο σε διάφορα κράτη, και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο παιγνίδι-πόλεμο έλαβε μέρος κι’ ο δικός μας Γιώργος Γαλάνης του Αντρέα, αξιωμωματικός του Ελληνικού στρατού, ο οποίος  εκφράστηκε με τα καλλίτερα λόγια για την εμπειρία που απεκόμισε λαμβάνοντας μέρος στην άσκηση αυτή.

Η πρόεδρος του χωριού μας, κ. Λευκή Νικολέτου-Μπάρδη, καλοσώρισε όλα τα μέλη του συνδέσμου και τους ευχαρίστησε για την προτίμηση που έδειξαν στα χωριά μας, για την μεγάλη κίνηση που δημιούργησαν το τριήμερο αυτό, κι’ αυτοί με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τους Βασσαραίους όλους για την προθυμία τους και βοήθειά τους και υποσχέθηκαν ότι θα επανέλθουν πολύ σύντομα.

Η όλη γιορτή-επίσκεψη τελείωσε με τον εθνικό μας ύμνο που τραγούδησαν όλοι μαζί στην πλατεία του χωριού.


Comments are closed.