ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

March 25, 2018  |  Events

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το περασμένο καλοκαίρι κι’ εντελώς αναπάντεχα, έφυγαν οι Μοναχοί με τους Ηγουμένους από το Μοναστήρι και παραμένει έκτοτε κλειστό, προς μεγάλην απαγοήτευση όλων των απανταχού Βασσαραίων και όχι μόνο.

Επειδή πολλά και διάφορα λέγονται και ακούγονται, ήρθαμε σ’ επαφή με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ κ Ευστάθιο και του ζητήσαμε μια υπεύθυνο και σοβαρή απάντηση, για να ενημερώσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους και μή.

Και πράγματι μας διαβεβαιώνει ο Σεβασμιότατος, οτι είναι ένα θέμα που τον απασχολεί  πολύ και ήδη καταβάλλει  υπεράνθρωπες προσπάθειες, παρά τις πολλές δυσκολίες που παρουσιάζονται, να βρεθεί η κατάλληλη και σωστή λύση, για ν’ ανοίξη και πάλι η πόρτα του Μοναστηριού και να δεχτεί τους άπειρους προσκυνητές που θα προσέλθουν να ζητήσουν  την ψυχική και σωματική θεραπεία τους από τους θεράποντες ιατρούς Αγίους Αναργύρους.

Τέλος μας γνωστοποιεί ότι, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ώστε πολύ σύντομα να έχουμε ευχάριστα νέα και τα όνειρα όλων μας να πάρουν σάρκα και οστά.

Από τη διεύθυνση

Vassara-verroia.com


Comments are closed.